Welcome to my blog, enjoy reading.

luni, 10 ianuarie 2011

Srpski film(A serbian film)-2010


Cu siguranta cel mai dur film din ultimii 20 de ani, gema cinematografiei transgresive, socant de la un capat la altul. Cei obisnuiti cu Tom si Jerry vor opri filmul dupa primele 5 minute, dupa 15 minute, cei care vazusera pana acum "Cannibal Holocaust" si "Irreversible" se vor ridica ingroziti si vor fugi, la jumatatea filmului toate femeile dure ale societatii, sefe de birou, directoare, sefe de la finante publice, avocate, doctorite la morga...vor albi, vor sterge filmul si vor initia ample manifestari de strada. Cei care vor rezista pana la capat nu pot fi decat candidati ideali in trupele SEAL, Delta Force...
Daca mai e vreunul care-si pune si reluari dupa, in timp ce-si bea tacticos cafeaua, sa ma anuntati.
Filmul este un film artistic adresat in special cinefililor cu un grad de inteligenta mult peste medie si reda sub aspectul contemporan al filmarii unui film pentru adulti, tragediile, masacrele si atrocitatile produse in Iugoslavia in timpul razboiului din anii 90.

Subtitle:aici.

Un comentariu:

Andrei_fermecatoru™ spunea...

Tare filmul!!!!!!! ...jmeker rau!..romanii n-o sa aiba niciodata sange-n pula sa faca ceva ,macar pa sfert,..Asta e, pana atunci, noi mai vomam odata la "marti dupa Craciun"
PS: Vezi "Martyrs"....trust me