Welcome to my blog, enjoy reading.

luni, 20 iunie 2011

Le.Conseguenze.Dell'Amore.2004.


Femeile, daca vor vedea filmul asta,  vor avea iar SF-uri in cap pentru tot restul vietii, drept pentru care filmul este recomandat doar oamenilor.
Una bucata receptionera hotel prafuit facea scoala de soferi, cand, uimitor, primeste cadou o masina de 100.000 de euro de la un client care nu o baga in seama, nu-i cerea sa se culce cu ea, devin doar prieteni platonici... v-ati dat seama de pericolul in care s-ar afla o femeie care ar viziona filmul.
In rest, mie nu mi s-a parut nicio consecinta a niciunei iubiri ci a ambitiei unui fost smecher finantist care-i trage in piept pe mafioti doar pentru a se razbuna pe anii pierduti.
In final, tipul este scufundat perfect vertical intr-o balta de ciment proaspat. Fara sa-i tresara macar vreun muschi pe fata.
Va dati seama daca ar fi fost femeie, ce scheunaturi, ce rugaminti, ce zbateri de gaina...
Si ca tot veni vorba de gaina, receptionera pleaca fericita cu masina facuta cadou, prima trecere la nivel cu calea ferata iesita in cale este si ultima ei imagine de pe suprafata planetei. Macar a murit fericita. Stiut fiind faptul ca pentru femei, masina reprezinta fericirea suprema.



Niciun comentariu: