Welcome to my blog, enjoy reading.

miercuri, 10 februarie 2010

Ninja Assassin 2009



Din acest film noi am invatat urmatoarele (A nutshell review):

1. daca scrii despre ninja, asa cum fac eu acum, ei vor veni dupa tine sa te omoare
2. ninja sunt niste electricieni foarte buni, cand vin dupa tine ei stiu sa intrerupa curentul oriunde te-ai afla. Acum chestia asta ma va deruta putin intrucat la mine in cartier mai cade din cand in cand curentul si ramanem fara lumina si daca va bate cineva la usa n-am sa stiu daca sunt cei de la "Electrica" sau cei de la "Ninja".
3. ninja e frate cu Predator, ba chiar un model mai reusit, intrucat se regenereaza fara niciun aparat atasat la mana.
4. ninja are cu vreo 20 de kile mai mult sange decat un om obisnuit, sange care tasneste ca dintr-o fantana arteziana, deci ninja are si hipertensiune arteriala.
5. ninja lanseaza stelutele alea metalice cu viteza luminii, altfel nu ne inchipuim cum pot ele strapunge vesta antiglont si casca de metal.
6. ninja poate iesi din cadrul monitorului oricand pentru a reintra prin partea opusa ori de cate ori o impune situatia.
7. la sesizarea lui Pongo, toate personajele au capacitatea de a se teleporta intrucat acum batalia se desfasoara in Berlin iar in secunda urmatoare cu totii sunt in Tibet, dovada stand faptul ca ninja ala principal si nemuritor se catara pe zid si in departare se vad munti, vai si ape cu specific chinezesc.
8. blindatele se teleporteaza si ele altfel fiind greu de explicat cum au ajuns trupele germane cu tot cu mecanizate din centrul Berlinului in mijlocul Tibetului.

Subtitle:aici.

Niciun comentariu: